avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Raport fiscal zilnic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Raport fiscal zilnic

Daca firma are incasari prin casa de marcat o data la cateva zile(poate chiar mai mult), este obligatoriu sa listeze Raportul zilnic de la casa de marcat in fiecare zi, in conditiile in care nici plati nu are decat foarte rar (astfel ca zilnic, in mare majoritate, nu va avea operatiuni pe registrul de casa, iar soldul va fi "0" zero)?
Ar fi suficient daca ar lista Z-ul doar in zilele cand are incasari?
Dar registrul de casa? Se poate completa doar in zilele cand sunt operatiuni?
Si legislatia, va rog.
Cel mai recent răspuns: violeta_68 , utilizator 14:30, 31 Iulie 2014
In urma unui control al inspectorilor de la antifrauda o societate a primit amenda 8000 ron pe motiv ca nu a listat zilnic raportul fiscal chiar daca era 0.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat violetanuky violetanuky Buna ziua, o societate care incarca cartele are nevoie de casa de marcat? in ce baza inregistreaza incasarea in registrul de casa?e suficient monetar?Cu ... (vezi toată discuția)
Evidenta contabila pfa Viorel8891 Viorel8891 Buna ziua,activez ca Persoana Fizica Autorizata si as dori sa aflu ce evidenta contabila sunt obligat sa am daca obtin venituri din activitati comerciale in ... (vezi toată discuția)
Operatii prin casa de marcat fiscala andrea45 andrea45 Buna ziua, As dori un raspuns la problema mea legata de operatiile cu casa de marcat fiscala. Societatea unde lucrez eu are punt de lucru in Cluj si ... (vezi toată discuția)