avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotãrâre judecãtoreascã definitivã ºi ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotãrâre judecãtoreascã definitivã ºi irevocabilã

Dacă au trecut cele 15 zile pentru formularea recursului , cănd pot ridica hotărârea definitivă şi irevocabilă de la tribunal?
Cel mai recent răspuns: Roland Mindrila , Avocat 11:49, 31 Iulie 2014
In mod normal se asteapta in plus cateva zile , pentru eventualitatea recursurilor depuse prin posta/curier in termenul de 15 zile dar care ajung ulterior.

Daca nu exista acest caz imediat dupa implinirea termenului de depunere recurs.
Trebuie sa curga cele 15 zile de la comunicare ambelor parti. Mai bine treceti pe la instanta sa intrebati daca se poate face definitiva sentinta sau a fost declarat recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces mostenire jugureanu jugureanu Buna ziua Sotul meu are un proces vis a vis de o mostenire in urma decesului tatalui sau. Este vorba despre un apartament in care luciesc acum a doua sotie ... (vezi toată discuția)
Sentinta devenita irevocabila stemno stemno Este vorba despre o hotarare civila care a fost cu drept de recurs in 30 zile de la data comunicarii si aceasta perioada s-a scurs fara ca una dintre parti sa ... (vezi toată discuția)
Rectificare carte funciara ionut1978 ionut1978 Judecatoria da o solutie,Cu apel în 15 zile de la comunicare. s-a facut apel >Tribunalul Dispune rejudecare la ... (vezi toată discuția)