Am o mare rugaminte, si cer ajutorul d-stra intr-un caz pe care nu l-am intalnit pana acum. O salariata nu a declarat ca este insarcinata in 5 (cinci) luni , la angajare, (nu a fost pusa nici sa aduca fisa medicala). Acum a adus certificat prenatal. Sarcina si lehuzia se platesc dupa 6 luni? Va rog sa-mi spuneti cum (sau de cand) pot sa-i calculez concediul medical?
Cu multumiri
Mocanu Doina
Am si eu un caz atipic...zic eu.
- nou angajat cu 1.10.2009 (nu a mai lucrat)
- cu 15.10.2009 intra in CM urgenta (boala infecto-contagioasa)
Prin urmare, nu are stagiu de cotizare complet (22 zile) fiind urgenta acest CM nu este conditionat de acest stagiu. Problema ar fi, baza de calcul...persoana nu a mai lucrat, nu a realizat venituri...in acest caz pot sa folosesc ca baza de calcul salariul negociat sau refuz la plata CM?
Care ar fi solutia?
Multumesc anticipat!
NORME de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate
ART. 70 -In cazul in care stagiul de cotizare este mai mic de o luna, pentru situatiile prevazute la art. 9 si 31 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 158/2005, baza de calcul a indemnizatiilor o constituie venitul lunar din prima luna de activitate pentru care s-a stabilit sa se plateasca contributia, cu respectarea prevederilor art. 69.