avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii.

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii dupa ce perioada de la angajare se platesc concediile ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

dupa ce perioada de la angajare se platesc concediile medicale?

Am o mare rugaminte, si cer ajutorul d-stra intr-un caz pe care nu l-am intalnit pana acum. O salariata nu a declarat ca este insarcinata in 5 (cinci) luni , la angajare, (nu a fost pusa nici sa aduca fisa medicala). Acum a adus certificat prenatal. Sarcina si lehuzia se platesc dupa 6 luni? Va rog sa-mi spuneti cum (sau de cand) pot sa-i calculez concediul medical?
Cu multumiri
Mocanu Doina
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 17:29, 26 Octombrie 2009
andad a scris:

cazul in speta:

venit realizat :600 lei pt.15 zile lucrate

600/15=40 lei medie zilnica

este ok?

600/22
unde 22 reprezinta nr zile lucratoare oct

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate ionlaurasorina ionlaurasorina Din luna august sunt in concediu de risc maternal.La calcularea concediului de sarcina si lauzie se vor lua in calcul si lunile acestea de risc ssu cele ... (vezi toată discuția)
Baza calcul indemnizatie sarcina si lauzie SANDAtedi SANDAtedi care este baza de calcul a indemnizatiei de sarcina si lauzie la o persoana care a avut in ultimele 6 luni : 3 luni in concediu de risc maternal si 3 luni ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical 41ur34 41ur34 Buna ziua, Concediul medical se calculeaza in functie de ultimile 6 luni lucrate sau in functie de ultimile 6 luni calendaristice? Am avut o operatie de ... (vezi toată discuția)