Adrian Voican 
	    	Avocat

Adrian Voican 
	    	Avocat	    

ContSters42058 
	    	Utilizator

ContSters42058 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

As dori sa stiu, daca avocatul poporului ma poate reprezenta intr-un proces pentru pensia alimentara daca nu am banii necesari pentru intentarea procesului si la cat se ridica acest proces ma refer la bani.
~ final discuție ~
 iuliangz	                   

Rog să-mi faceţi precizarea dacă am posibilitatea de a mă reprezenta personal într-un proces civil şi, care sunt condiţiile care trebuie îndeplinite ... (vezi toată discuția)
	                    iuliangz	                   

Rog să-mi faceţi precizarea dacă am posibilitatea de a mă reprezenta personal într-un proces civil şi, care sunt condiţiile care trebuie îndeplinite ... (vezi toată discuția)

steflea	                   

Buna seara , 
Intr-un caz de executare silita , s-a depus contestatie la executare , separat cerere de suspendare provizorie , la aceasta din urma , s-a ... (vezi toată discuția)
	                    steflea	                   

Buna seara , 
Intr-un caz de executare silita , s-a depus contestatie la executare , separat cerere de suspendare provizorie , la aceasta din urma , s-a ... (vezi toată discuția)

ovidiuget	                   

Trebuie sa sustin un proces  in instanta ca si reclamant si ma tem ca nu voi avea bani de taxa de timbru judiciar, fiind vorba de o succesiune cu dosire de  ... (vezi toată discuția)
	                    ovidiuget	                   

Trebuie sa sustin un proces  in instanta ca si reclamant si ma tem ca nu voi avea bani de taxa de timbru judiciar, fiind vorba de o succesiune cu dosire de  ... (vezi toată discuția)