avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inscriere utilizator in certificatul de inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inscriere utilizator in certificatul de inmatriculare

Care este procedura inscrierii unui utilizator in certificatul de inmatriculare?

Daca utilizatorul are amenzi neplatite la fisc poate fi inscris in talon?
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 13:23, 13 August 2014
Nu au legatura amenzile cu inscrierea unui utilizator in certificatul de inmatriculare, devii doar utilizator, nu proprietar
Cum soliciti sa fie trecut un utilizator in certificatul de inmatriculare :

[ link extern ] /

Prin analogie, daca un proprietar vrea sa treaca in certificatul de inmatriculare un utilizator, trebuie sa se adreseze srviciului comunitar, inmatriculari, permise....etc cu o cerere. Lamuriri poti primi la ghiseu. Spun asta deoarece procedura nu este ,,standardizata", difera de la un judet la altul.
Ultima modificare: Miercuri, 13 August 2014
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare inscriere masina valentin_vs valentin_vs Buna seara! De curand am cumparat o masina si vreau sa o inscriu.As vrea sa stiu ce acte imi trebuiesc si daca pe talonul vechi vanzatorul trebuia sa treaca ... (vezi toată discuția)
Amenda rovienieta auto vandut ananiculae ananiculae Buna ziua , Am vandut un autoturism acum aproximativ 1 an de zile. Intre timp am primit o amenda pentru lipsa rovinietei de aproximativ 800 lei. ... (vezi toată discuția)
Schimbare proprietar auto tasya tasya Buna ziua. Baiatul meu a implinit 15 ani. Chiar daca nu are inca varsta pentru permis auto ma gandeam sa ii trec masina pe numele lui. Este posibil acest ... (vezi toată discuția)