avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intampinare instanta sau Cerere de supendare?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intampinare instanta sau Cerere de supendare?

Buna ziua,
Urmare a unui eveniment rutier, am refuzat despagubirea reprezentand avarierea unui autoturism pe motiv ca aspectele consemnate de politie in procesul verbal nu sunt conforme cu realitatea si am contestat in instanta acest proces verbal, procesul fiind pe rol.
Partea asa-zisa vatamata, s-a adresat unei societati de proctectie a victimelor strazii care a despagubit-o si care acum m-a actionat in judecata pentru recuperarea baninlor.
In actiunea de chemare in judecata, aceasta solicita o suma de bani pentru un autoturism care nu se afla in proprietatea persoanei despagubite dar fac mentiunea ca este propietatea ei acest autoturism. Practic este o eroare a lor.
Acum nu stiu cum sa procedez: Ce pot invoca eu in aceasta situatie si ce rezultat as putea obtine?
De asemenea pot cere suspendarea procesului pe motiv ca procesul verbal in baza caruia mi cere despagubirea se afla pe rol.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: s.stefan , utilizator 10:55, 20 August 2014
Trebuie sa depuneti intampinare si sa aratati, cu dovezi, ceea ce ati sustinut aici. Puteti cere si suspendarea cauzei pana la solutionarea contestatiei, depunand un certificat de grefa din care sa rezulte existenta dosarului si obiectul sau.
In situatia in care depun intampinarea ce s-ar intampla? Reclamanta poate veni sa rectifice eroarea, practic sa modifice actiunea de chemare in judecata sau va trebui sa deschida un nou proces?
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de suspendare sau exceptie? Sever Simion Sever Simion Va rog, as dori sa stiu ce merge mai cu sanse de admitere, o cerere de suspendare sau o exceptie? La ce ma refer: am facut o cerere de chemare in judecata ... (vezi toată discuția)
Procedura in proces cu fondul de protectie a victimelor strazii s.stefan s.stefan In urma unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, politia rutiera prin procesul verbal m-a invonovatit si sanctionat pentru producerea ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie contestat s.stefan s.stefan Buna ziua, Ce statut are un prcoes verbal contestat? In speta, in urma unui eveniment rutier, mi s-a intocmit un proces verbal de contraventie prin care sunt ... (vezi toată discuția)