avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bonuri fiscale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bonuri fiscale

Stiu ca pentru inregistrarea in contabilitate bonurile fiscale trebuie stampilatede furnizor, si trebuie sa contina codul fiscal si denumirea clientului persoana juridica.Daca nu este trecuta denumirea clientului si codul fiscal pot fi inregistrate?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:47, 31 August 2014
Nu se pot inregistra astfel de bonuri.
Pentru cumpararile de bunuri si prestarile de servicii sub 100 euro la cursul B.N.R. din ziua respectiva, se poate inregistra ca document justificativ in contabilitate bonul fiscal intocmit conform reglementarilor in vigoare pe care apare scris de catre casa de marcat fiscala si C.U.I./C.I.F. al beneficiarlui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bon fiscal pentru decontare cheltuieli protocol emy09 emy09 Buna ziua, in cadrul cheltuielilor de protocol, pot aparea bonuri fiscale emise de unitati fast food KFC sau McDonald. Intrebare - acestea trebuie sa contina ... (vezi toată discuția)
Tva rovineta ? Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, dupa cum bine se stie incepand cu 14 martie pe toate bonurile fiscale apare CUI-ul societatii. Intrebarea mea este, la bonurile de rovineta de ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat sylver30 sylver30 O persoana fizica autorizata ( traducator autorizat ) este nevoita sa emita bon fiscal pt persoanele fizice, dar pt persoane juridice ? (vezi toată discuția)