avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... legea interzice preotului sa depuna marturie?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

legea interzice preotului sa depuna marturie?

va multumesc pentru raspunsuri doream sa stiu daca preotul ar fi pasibil de un proces penal sau ar putea sa si piarda slujba
iata si detaliile: in fapt este un proces de divort; preotul a aflat de la persoana reclamata ceea ce doreste sa probeze persoana reclamanta , insa nu cu titlu de spovedanie. Reclamantul nu are alt martor decat pastorul pentru a proba cele sustinute dar paratul afland ca persoana citata ca martor este pastorul l a amenintat printr o scrisoare(in prezent paratul se afla in inchisoare) ca il va reclama la forurile superioare pt ca un pastor nu are dreptul sa depuna marturie .

Va multumesc pentru atentie si daca aveti si alte lamuriri care m ar putea ajuta ca sa pot folosi depozitia unicului meu martor le astept .
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 18:09, 19 Mai 2009
:offtopic: Aveti deja un topic pe tema asta. Nu aveti voie sa postati mai multe pe aceeasi tema. Prin urmare pe acesta il inchid si continuati acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea interzice preotului sa depuna marturie utiliyator utiliyator Ce lege interzice unui slujitor al cultelor sa depuna marturie in un proces ? ART. 191 cod procedura civila Sunt scutiţi de a fi martori: 1. ... (vezi toată discuția)
In ce conditii un avocat nu poate depune marturie ? lala2011 lala2011 pe scurt , fostul avocat al paratului este chemat sa depuna marturie , de catre actualul avocat al paratului , vis a vis de faptele reclamantului? articole ... (vezi toată discuția)
Furt Roman85 Roman85 pomelnicul care lam dat preotului cu cererile melecare sunt intime.Pomelnicile care ajung la altar merg inapoi la persoana care vinde lumanarile ... (vezi toată discuția)