avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi de folosire
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi de folosire

Buna ziua,
As dori sa aflu daca exista restrictii in refolosirea pliantelor promotionale tiparite (gen promotii hipermarketuri) in mediul informatic (internet, dispozitive mobile) fara a cere in prealabil acordul proprietarului. Ce se intampla daca pliantul nu contine termeni de folosire? Orice sugestie de cautare pe acest subiect e binevenita. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sorin Eduard Pavel , Avocat 10:28, 28 August 2014
dati mai multe informatii asupra situatiei de fapt. descrierea situatiei de fapt este prea generala astfel incat nu se poate da un raspuns exact.

pliantele pot fi folosite online in anumite situatii, iar in alte situatii, folosirea este interzisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denuntare contract rds nicole_moise nicole_moise Buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie: am un contract de internet fix si cablu de la rds-rcs inheiat pe o perioada de un an. (in dec 2011) De curand ... (vezi toată discuția)
Pliante comerciale impreuna cu factura fiscala prin posta clasica adrian19801980 adrian19801980 Exista o relgementare legislativa prin care un furnizor de servicii sa fie obligat sa nu mai trimita informatii comerciale nesolicitate impreuna cu factura ... (vezi toată discuția)
Licenta pentru jocuri de noroc online marusso marusso Buna seara, In primul rand as vrea sa-mi cer scuze anticipat daca am postat in alta sectiune, m-am uitat printre forumuri si aceasta mi sa parut cea mai ... (vezi toată discuția)