avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Istoricul medical al unei persoane
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Istoricul medical al unei persoane

Buna seara,
as dori sa stiu unde sa ma adresez ca sa aflu istoricul medical al familiei si al meu inclusiv. Exista in acest sens in Timisoara o baza de date sau o arhiva pentru anii 1963 - 1987 la care sa am acces? Multumesc.
Buna dimineata,

la nivelul anului 2013 urma sa fie implementat de catre CNAS un program informatic care sa contina informatiile dorite de dvs., insa nu am cunostiita daca proiectul a fost implementat . Prin acest proiect se dorea in principal accesul medicilor din spitale la istoricul medical al pacientilor, si bineinteles al pacientilor si al medicilor de familie.

Recomandat ar fi sa va adresati Casei de Asigurari de Sanatate, de acolo urmand sa primiti un raspuns sigur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are voie un medic specialist sa refuze o consultatie cu trimitere de la medicul de familie? pvstefanes pvstefanes Am primit o recomandare pentru un medic specialist cardiolog si m-am adresat unui medic la care am mai fost consultat. Spre stupoarea mea am fost informat ca ... (vezi toată discuția)
Legislatie concedii medicale ana_maria34 ana_maria34 Angajatorul mi-a dat inapoi acum 3 saptamani un certificat medical de anul trecut (februarie 2012) pe motiv ca nu are stampila medicului expert (motivul: nu ... (vezi toată discuția)
Certificat constatare deces isty isty buna am o mare problema tatal meu a murit cand eram mic(de 2 luni) mama sa recasatorit ideea este ca nu pot afla de ce a murit tatal meu natural cum sa ... (vezi toată discuția)