avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat constatare deces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat constatare deces

buna am o mare problema tatal meu a murit cand eram mic(de 2 luni) mama sa recasatorit ideea este ca nu pot afla de ce a murit tatal meu natural cum sa fac?
dati-mi un raspuns bun va rog.
Cel mai recent răspuns: gruianul , utilizator 00:40, 29 Mai 2010
La baza certificatului de deces sta certificatul constatator al decesului in care sunt consemnate cauzele mortii, numele si parafa medicului care a constatat decesul, etc.
Daca cunoasteti data exacta a decesului cred ca putti solicita aceste informatii la oficiul starii civile al localitatii in care a decedat tatal dv.
o intrebati pe mama.. nu cred ca acum mai sunt acte de cand a murit tatal dvs.. depinde ce varsta aveti
Puteti solicita biroului de Stare civila din cadrul primariei un duplicat al certificatului de deces.
Dar de ce nu discutati cu mama dvs., sau cu rudele tatalui dvs. sa aflati ce s-a intamplat?
Mi-e greu sa cred ca veti scoate o poveste dintr-un act.
tocmai ca mama are o poveste bunica alta si unchiul la fel pe mine ma intereseaza cauza morti si inca nu am vazut un certioficat de deces:( si am varsta de 23 ani este posibilitatea sa nu mai gasesc certificat de deces?
La Arhivele Nationale si tot gasiti ceva! Dar in primul rand va trebui sa fiti sigur ca, intr-adevar, tatal dv a decedat.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Martie 2010
PAS22, utilizator

Alte discuții în legătură

Dreptul de a avea foaia de observatie a unui pacient decedat roxaP roxaP Mi se pare absurd articolul 21 din legea 46/2003 care spune ca: [i]Art. 21 Toate informatiile privind starea pacientului, rezultatele investigatiilor, ... (vezi toată discuția)
Decadere drept martor leonardy44 leonardy44 Buna ziua! poate fi decazut din proba cu martor,un martor care are internare la sectia psihiatrie-diagnostic depresia? (vezi toată discuția)
Dreptul de a avea copii dupa documentele medicale ale unui pacient decedat in spital roxaP roxaP Mi se pare absurd articolul 21 din legea 46/2003 care spune ca: [i]Art. 21 Toate informatiile privind starea pacientului, rezultatele investigatiilor, ... (vezi toată discuția)