avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

buna dimineata! as dori sa stiu in cat timp de la pronuntarea instantei ramane definitiva o hotarare de incuviintare a executarii silite si eventual in cat timp poate fi aceasta atacata?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: buiavasi , utilizator 13:17, 1 Septembrie 2014
daca s-a admis cererea nu se ataca hotararea de incuviintare a executarii silite. daca s-a respins cererea atunci creditorul are 5 zile de a o ataca, calculate de la comunicare
multumesc! in acest caz executorul judecatoresc trece la executarea propriu-zisa? de cand I se comunica hotararea instantei sau cand? ma intereseaza cum se vor derula procedurile dupa incuviintarea executarii silite si pe ce perioada
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces fond conflict de munca niculinapopa niculinapopa Am avut un conflict de munca cu societatea unde am lucrat.s-a judecat la fond si asteptam pronuntarea ,la adresa conventionala ,adica la cabinetul avocatului ... (vezi toată discuția)
Calcul prescriere executare silita florina70_c florina70_c Buna ziua! Va adresez rugamintea de a ma ajuta si sprijini in urmatoarea problema - [b]daca s-a prescris sau nu termenul de executare silita a unui titlu ... (vezi toată discuția)
Terrmen executare silita? IRLUBUCURESTI IRLUBUCURESTI buna ziua imi poate spune cineva, va rog, care este intervalul de timp dintre emiterea unei sentinte civile definitiva si irevocabila si momentul in care pot ... (vezi toată discuția)