avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... hotarare asociatie proprietari versus lege
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

hotarare asociatie proprietari versus lege

Adunarea generala a decis cu majoritate de voturi montarea unor camere de supraveghere la intrare si la la et 10. Exista insa 2 proprietari care nu sunt de acord, dintre care unul este jurist. In fata legii are prioritate decizia adunarii generale sau legea respectarii intimitatii fiecarei persoane (L287/2009)?
Cel mai recent răspuns: dan_crihan , utilizator 22:06, 25 Mai 2017
Domnule BANAT, lecturati si GHIDUL pentru asociatii emis de ANSPDCP, undeeste explicat si pe intelesul dvs. ca asociatiile " au un interes legitim"si se incadreaza la exceptii de la obtinerea acordului tuturor proprietarilor, asa incat ele se monteaza cu acordul majoritatii.
Cand o camera de supraveghere surprinde cum sunteti buzunarit de un hot, nu cred ca mai citati " din legea fundamentala". De ce va impotriviti sa se ia masura protejarii bunurilor comune si individuale si a persoanelor din propriul bloc, cand avem zilnic neplacuta ocazie de-a afla stiri cu agresiuni, furturi, vandalisme petrecute in blocuri in care nu s-au luat toate masurile de securitate si sigurantai. Doar pentru ca dreptul de-a fi impotriva va satisface orgoliul?
Ultima modificare: Joi, 25 Mai 2017
dan_crihan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertizare supraveghere video Penny80 Penny80 Vorbim doar de domeniul privat. Curtea personala. Sunt obligat de lege (care?) sa avertizez prin stickere/afise ca proprietatea mea este supravegheata video? ... (vezi toată discuția)
Camera de supraveghere montata in curte comuna fara acordul tuturor, folosita pt a acuza pe nedrept in zgarierea unei masini claudia93 claudia93 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine in legatura cu o situatie legata de o filmare realizata cu o camera de supraveghere ce surprinde o curte ... (vezi toată discuția)
Legal - sistem supraveghere video firma, accesul directorului prin telefon mi_prejmer_sc mi_prejmer_sc Siguranta la locul de munca inseamna si supraveghere video. Dar in ce lege pot gasi : managerul institutiei are \\"voie\\" sa aiba acces permanent,prin soft ... (vezi toată discuția)