avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intrerupere si reluare concediu prenatal?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intrerupere si reluare concediu prenatal?

Daca ma puteti lamuri cu cateva informatii/repere legislative, v-as fi recunoscatoare.

Lucrez in invatamant si urmeaza sa intru in prenatal cel mai probabil in cursul lunii noiembrie. Dar imi raman zile de concediu de odihna neefectuate, pe care as avea dreptul sa mi le iau in vacanta de iarna (decembrie).

Intrebarea este: pot sa intru in noiembrie in prenatal, sa intrerup prenatalul in decembrie, pentru a-mi efectua concediul de odihna, dupa care sa reintru in prenatal? (daca nu nasc pana atunci...)

Acelasi lucru este valabil si pentru concediul postnatal? Poate fi intrerupt si reluat?

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Maria54321 , utilizator 15:29, 5 Septembrie 2014
Va multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate mishu123 mishu123 doresc sa stiu cine este in masura sa imi acorde concediul de maternitade(medicul actual sau cel pe care l-am avut) ,cate zile si cu ce data .sunt in concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate si icc danasla danasla Buna ziua,ma poate ajuta cineva va rog mult cu un sfat? urmeaza sa nasc pe 30 noiembrie,inca nu am intrat in concediul de maternitate deoarece nu stiu cum e ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil liliananeg liliananeg am nascut pe data de 20.03.2011 ma pot intoarce la scoala la 01.09.2012 ? conform legilor in vigoare:( bebe ar avea un an jumate (vezi toată discuția)