avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Se modifica Legea 263/2010?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Se modifica Legea 263/2010?

Am citit un articol pe avocatnet in care se spune ca in saptamana 08-14.09.2014 se va dezbate in plenul senatului modificarea legii 263/2010 in sensul recunoasterii grupei i de munca si pentru persoanele care au 2 ani in aceasta grupa, DAR eu nu vad pe ordinea de zi a senatului din aceasta saptamana dezbaterea acestei legi ? Cand este de fapt ?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:27, 10 Septembrie 2014
Modificarea efectiva a legii este posibila numai dupa aprobarea modificarii in parlament.
Modificarea respectiva a fost initiata de catre Ministerul muncii, depusa de guvern, discutata si adoptata in comisiile de specialitate ale parlamentului, urmand a fi discutata in plenul Senatului si al Camerei Deputatilor.
In prezent fiind campanie electorala pentru alegerea presedintelui si parlamentarii fiind mai mult prin teritoriu, cel mai probabil, modificarea va fi discuta dupa incheierea campaniei electorale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct pensie 40% respectiv 45% herling herling In Senat s-a aprobat de la 1,01.2017 punctul de la 40% din salariul mediu. .Cand se afla pe ordinea de zi la Camera.Deputati si ce nr.are proectul de ... (vezi toată discuția)
Senator sau deputat pentru cel mult douã mandate care pot fi ºi succesive. ContSters88344 ContSters88344 Clasa politică ar trebui să se reînnoiască periodic. Nu trebuie să mai avem senatori şi deputaţi pe viaţă, aşa cum se întâmplă în prezent şi ... (vezi toată discuția)
Propunere legislativa referitor la grupa deosebita ! ovis67 ovis67 Buna ziua, pe 15 martie dl Dragos Niculescu redactor pe acest sait a publicat un articol referitor la modificarea legii 263/2010 privind grupa de munca ... (vezi toată discuția)