avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decont individual la CAS pentru operatie realizata la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decont individual la CAS pentru operatie realizata la spital privat si achitata integral

Mama mea a fost internata si operata de carcinomatoza peritoneala (debulking si procedura HIPEC) la Spitalul Sf. Constantin din Brasov. Interventia a avut un cost de 5000 de Euro. Spitalul (privat) ne-a anuntat ca nici un procent din aceasta suma nu este decontat prin CAS. Avand in vedere ca mama mea este asigurata si aceasta operatie nu poate fi realizata in Romania decat la acest spital, exista posibilitatea sa depunem noi actele (internare, externare, trimiteri, facturi etc.) pentru decontare la CAS Prahova, unde este domiciliata?
Cel mai recent răspuns: meleaca9999 , utilizator 10:30, 5 Iunie 2020
ai reusit sa iti recuperezi bani ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama a fost operata de urgenta de duoden perforat si au aparut ... costinico costinico Mama a fost operata de urgenta de duoden perforat si au aparut complicatii (AVC dreapta si cheag la plamanul drept). De mai bine de o luna este la ATI Sanador, ... (vezi toată discuția)
Fise pacient pe zile Diana P Diana P Buna ziua, Mama a fost internata intr-un spital privat, iar dupa 5 zile a fost operata, ulterior operatiei a mai stat internata o saptamana. Aici am gasit ... (vezi toată discuția)
Am operat copilul (16 ani) de urgenta ( 4 zile de ... Baciu 74 Baciu 74 Buna ziua, Am operat copilul (16 ani) de urgenta ( 4 zile de la diagnostic) la Spitalul Cilnic NORD, costul fiind de peste 13.000 euro. CASS spune ca nu ... (vezi toată discuția)