avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Mostenire IF politist
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Mostenire IF politist

Sunt ofiter de politie si am auzit ca politisti nu au voie sa aiba alta functie.Eu am o interprindere a familiei si vreau sa stiu daca o pot mostenii in acte de la familie si sa o dau la inchiriere? Sau pot face din acea interprindere o firma?
Ultima modificare: Duminică, 21 Septembrie 2014
pieptar, utilizator
Cel mai recent răspuns: pieptar , utilizator 12:43, 22 Septembrie 2014
Teoretic nu poti, practic multi colegi au firme si nu-i întreaba nimeni de sanatate
... pai si eu ce sa fac? ca eu mostenesc o casa si un spatiu comercial... si nu sunt nici casatorit . imi este frica sa nu le pierd, si nici sa le vand cu vreau.
Ultima modificare: Luni, 22 Septembrie 2014
pieptar, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-inchirieri andi1980 andi1980 Cum poate un SRL cu obiect de activitate - servicii medicale, sa inchirieze un spatiu avand in vedere ca acest SRL nu are voie sa aiba alta ativitate decat ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie locuinta frangu_david frangu_david Am o locuinta obtinuta din fondul locativ de stat si urmeaza sa ma casatoresc. Viitoarea mea sotie detine in proprietate un apartament care, la aceasta data, ... (vezi toată discuția)
Admitere la imn ANDREI NICOLAE ANDREI NICOLAE sunt politist din anul 1996, in anul 2003 am terminat fac drept si in sesiunea iunie 2003 am luat examenul de licenta , din decembrie 2005 sunt in corpul ... (vezi toată discuția)