avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Promulgarea legilor privind amnistia fiscală în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promulgarea legilor privind amnistia fiscală în cazul mamelor, pensionarilor și a personalului plătit din fonduri publice

Presedintele tarii a semnat decretele pentru promulgarea :
- Legii privind unele măsuri referitoare la veniturile de natură salarială ale personalului plătit din fonduri publice - Legea nr.124/2014 . Legea intra in vigoare la 3 zile de la data publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei.

- Legii privind scutirea de la plata unor debite provenite din pensii - Legea nr.125/2014 . Legea intră în vigoare la data de întâi a lunii următoare datei publicării în Monitorul Oficial al României, Partea I.

- Legii pentru modificarea Ordonanței de Urgență a Guvernului 111/2010 privind concediul și indemnizația lunară pentru creșterea copiilor, precum și pentru stabilirea unor măsuri în vederea recuperării debitelor înregistrate cu titlu de indemnizație pentru creșterea copilului - - Legea nr.126/2014 . Legea intra in vigoare la 3 zile de la data publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei.

update
Legile au fost publicate in Monitorul Oficial al Romaniei nr.700/24.09.2014
Ultima modificare: Miercuri, 24 Septembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: afh2 , utilizator 09:37, 4 Decembrie 2014
au apărut și normele la leagea 125/2014 în mof 878/3.12.2014
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 4 Decembrie 2014
afh2, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crestere copil nicoletavlaicu nicoletavlaicu a intrat in vigoare legea pt mamicile aflate in crestere copil,sa poata obtine venituri din alte surse 3000 ron pe an?a fost propusa de promulgare de ... (vezi toată discuția)
Legea privind amnistia indemnizatiei materne danacla danacla Buna ziua, As dori sa stiu daca noua lege privind amnistia mamelor este valabila si pentru mine. Copilu a implinit 2 ani in iulie 2014 iar eu am inceput ... (vezi toată discuția)
Noutati legislative in domeniul asigurarilor sociale, somaj etc. Cornel  Vasile Cornel Vasile In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I , nr.83/30.01.2015, a fost publicat Ordinul privind aprobarea Procedurii de efectuare a plăţii restituirilor ... (vezi toată discuția)