avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Crestere copil

a intrat in vigoare legea pt mamicile aflate in crestere copil,sa poata obtine venituri din alte surse 3000 ron pe an?a fost propusa de promulgare de ministrul munci ROVANA PLUMB.[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:25, 28 Octombrie 2014
1. Da, s-a modificat OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor prin Legea 126/2014.

2. In perioada cat beneficiati de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC) puteti realiza venituri profesionale (din desfasurarea unei activitati) de maximum 3.000 lei intr-un an calendaristic.
multumesc
UNDE POT CITI LEGEA SI SA VAD CE SCRIE ,VA ROG MAI MULTE DETALII SI UNDE A FOST PUBLICATA IN MONITORUL OFICIAL.MULTUMESC
1. Este vorba de Legea 126/2014 pubicata in M.O. 700/24.09.2014.

2. Intrati pe:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promulgarea legilor privind amnistia fiscală în cazul mamelor, pensionarilor și a personalului plătit din fonduri publice Cornel  Vasile Cornel Vasile [b]Presedintele tarii a semnat decretele pentru promulgarea :[/b] - Legii privind unele măsuri referitoare la veniturile de natură salarială ale ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil - venituri din drepturi de autor sub 3000 lei/an medellin medellin Buna ziua sotia mea, studenta la zi la o facultte de stat, urmeaza sa depuna dosarul pentru indemnizatia de crestere copil pentru 2 ani. Din 2014 lucreaza ... (vezi toată discuția)
Contract de munca in perioada crestere copil confidential confidential La multi ani! Buna ziua, In data de 21 Decembrie 2014 mi s-a suspendat contractul de munca pentru concediul ingrijire copil in urmatorii 2ani. Intrebarea ... (vezi toată discuția)