avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Spray-uri paralizante/piper/lacrimogen
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Spray-uri paralizante/piper/lacrimogen

Trebuie vreo autorizatie ceva , ca sa poti detine spary-uri paralizante/piper/lacrimogen pentru autoaparare ?
Cel mai recent răspuns: ContSters327384 , utilizator 21:50, 28 Septembrie 2014
nu . le puteti cumpara de oriunde se gasesc in magazine care vand aceste articole .
De folosit însă n uar trebui să-l fososiți decât în scop de aparare, în caz contrar, veți putea avea probelme cu legea.
Stiu , daca il folosesc in mod abuziv incalc legea !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spray autoaparare piper aby12 aby12 Buna ziua, doresc sa stiu daca spray-ul de autoaparare pe baza de piper tb declarat la Politie pt a-l putea detine? Daca mi se acorda dreptul de a-l detine, ... (vezi toată discuția)
Sprayul paralizant sau cu piper. Sonji Sonji Oricine poate detine un spray paralizant/piper? sau trebuie indeplinite anumite conditii?? Se foloseste in caz de autoaparare.Dar sunt folosite de multi ... (vezi toată discuția)
Spray lacrimogen folosit pentru autoaparare aanna aanna Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca este legala folosirea spray-ului lacrimogen de o persoana fizica cu scopul de a se autoapara. Ce se intampla daca ... (vezi toată discuția)