avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reintoarcere in CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reintoarcere in CCC

Buna ziua!
Spuneti-mi va rog, cum se procedeaza atunci cand vrei sa te reintorci in ccc? Am fost o perioada in CCC, am intrerupt CCC, mi-am reluat activitatea fara sa beneficiez de stimulent. ( Am optat pt 2 ani si mi-am reluat activitatea mai devreme de 1 an). Trebuie sa depun din nou dosar la primarie? Imi trebuie adeverinta de la AJPIS cu perioada in care am beneficiat de CCC? Sau se reia CCC doar cu decizia de suspendare CIM pe care o prezint la AJPIS fara sa mai depun dosar la primarie?
Mutumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:30, 1 Octombrie 2014
1. Plata indemnizatiei pentru CCC inceteaza numai in ziua urmatoare aceleia in care copilul implinste 2 ani.

2. - Daca dvs. ati reluat activitatea inainte de a implini copilul 2 ani atunci plata indemnizatiei pentru CCC se suspenda.
- In situatia in care doriti sa reintrati in CCC faceti iar cerere catre angajator de suspendare a contractului individual de munca (CIM) pentru a reintra in CCC.
- Cu o copie dupa decizia de suspendare a CIM va prezentati la Primarie (sau la AJPIS) si solicitati reluarea in plata a indemnizatiei pentru CCC (nu aveti nevoie de alte acte).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrerupere concediu crestere copil harkoz harkoz Doresc sa intrerup concediul pentru cresterea copilului. As dori sa stiu daca trebuie sa depun la AJPIS o cerere, insotit de Deciza angajatorului primit la ... (vezi toată discuția)
Termen depunere dosar stimulent insertie anca.miron anca.miron Buna ziua ! Va rog sa imi explicati in ce situatii se aplica [b]art. 24 lit.a)[/b] din HG 52/2011 privind Normele metododolgice de aplicare a OUG ... (vezi toată discuția)
Intoarcere la munca inainte de implinirea varstei de 1 an a copilului florinastoica florinastoica Buna ziua, am nascut pe 04.09.2015, am contractul suspendat conform legii, din 16.10.2015, la finalul celor 42 zile de lauzie. Doresc sa stiu ce pasi ... (vezi toată discuția)