avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pedeapsa cu executare- cand pot sa formulez cerere ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pedeapsa cu executare- cand pot sa formulez cerere pentru reabilitare ?

buna ziua am o rugaminte daca puteti sa ma ajutati cu un sfat...anterior 28:02:2009 am fost condamnat la 3ani de inchisoare cu executare din care am executat 1,9luni si am fost eliberat conditionat 15:12:2010 datorita bunei purtari si faptului ca am iesit la munca . As dori sa stiu si eu cand as putea sa imi fac si eu reabilitarea pentru a avea cazierul curat deoarece mi-se solicita la locul de munca si nas vrea sa mai fie patat .
Cel mai recent răspuns: bogdan266 , utilizator 22:36, 3 Octombrie 2014
Va multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat la o ped. de 9 ani si 6 luni- cand pot obtine reabilitarea pedepsei aplicate? dilix_one dilix_one Buna ziua.., ma intereseaza foarte mult sa-mi fac reabilitarea, Am avut o pedeapsa de furt 1,6 ani suspendare,an 2002, si a fost calculata prin adunare unei ... (vezi toată discuția)
Condamnat la o pedeapsa de 4 ani si 6 luni cu executare - cand pot depune cererea de reabilitare judecatoreasca? mogam59 mogam59 arestat pe 19.06.2016 , liberat conditionat 02.10.2018 , condamanat la 4,6 ani. cam cnd as putea depunse cerere de reabilitare judecatoreasca (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier judiciar- ped.cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei mikiss mikiss Buna seara Pentru o condamnare 2 ani cu suspendare, 4 ani de incercare , cand se poate incepe reabilitarea judecatoreasca? Sentinta a fost data pe 15 dec ... (vezi toată discuția)