buna ziua...am si eu o mica intrebare una din 10... trebuie sa ajung la judecatorie sa fac o contestatie a unei amenzi primite ieri..amenda pentru lipsa rovinieta(masina nu se mai afla sub proprietatea mea de un an si ceva si cel care o are acum nu a inmatriculato)... problema este ca eu nu stiu ce acte imi trebuiesc...stiu ca imi trebuie: taxa judiciara de timbru, copie dupa contractul de vanzare cumparare, contestatia(pe care habar nu am cum sa o formulez) si presupun si copii de pe buletin. Intrebarea este... cum se redacteaza o astfel de contestatie(un model ceva), ce acte imi mai trebuiesc pentru dosar, si unde trebuie sa ajung in tribunal sa depun aceasta contestatie?:((
Sincer nu imi aduc aminte, am fost ajutata de cineva la tribunal. Dar inca nu ma bucur ca au facut apel... Sa vad ce va fi mai ales ca eu trebuie sa plec din tara...parca vad ca au castig de cauza acum si o sa platesc si cheltuieli si amenda.
Daca se poate si fara avocat de ce mai puneti intrebari pe un forum in care majoritatea consultantilor care va raspund sunt avocati sau consilieri juridici.Dupa logica dvs ar trebui sa va aranjati dantura singura,sa va puneti singura un diagnostic si sa va operati etc.
Contestatie rovinieta
valisox
pe scurt, am cumparat o masina pe data de 1 iunie care nu avea rovinieta. dupa semnarea contractului de vanzare cumparare am plecat spre primul petrom si am ... (vezi toată discuția)