avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Cursul de schimb şi piaţa ... Credit CHF
Discuție deschisă în Cursul de schimb şi piaţa monetară

Credit CHF

buna ziu, rog si eu o lamurire.
daca am un credit de 40.000 chf din 2008 pe un termen de 30 ani, cum mi se va calcula rata din momentul intrarii in tara noastra a monedei euro?

vreau sa mentionez ca am o rata de 310 chif.cat voi plati din momentul recalculari in euro?
multumesc anticipat pt raspuns
Ultima modificare: Duminică, 5 Octombrie 2014
ciosi, utilizator
Daca Romania o sa adopte moneda euro, iar dvs o sa trebuiasca sa va platiti rata in euro, se va utiliza paritatea eur/chf a bancii din data platii
Nu exista niciun motiv sa va puneti problema conversiei din chf in euro. Eventual, sa incercati sa obtineti conversia din chf in lei la un curs mai convenabil decat cel actual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Francul elvetian anghelgeorgiana anghelgeorgiana buna ziua.ma poate lamuri si pe mine cineva cat mai poate creste francul elvetian?mentionez ca am credit in franci.ce sanse sunt sa scada cotatia lui pe piata ... (vezi toată discuția)
Credit ron in derulare la momentul trecerii la moneda unica europeana storm85 storm85 Ce se va intampla cu creditele in lei cand vom trece la euro in conditiile in care ne aflam sub perioada contractuala si nu dorim sa semnam un act aditional ... (vezi toată discuția)
Cum primesc suport de la banca? vi5an vi5an Buna ziua, Am achizitionat o garsoniera in 2009 cu 60k eur. Creditul este facut in franci elvetieni.De atunci si pana acum a crescut rata pe luna de la 12 ... (vezi toată discuția)