AVLIL a scris:
Lasati plangerile in plata domnului si vedeti-va de viata, de psihoterapie etc. CE e aia 3 sedinte? Nici atasamentul fata de psihoterapeut nu s-a format...
Colegii ne sunt colegi, nu psihoterapeuti, nu pot avea calitatea asta, e o incompatibilitate.
Lasati parintii in pace si impacati-va dv. insiva cu neputinta de a le face fata. Nu tine de ei, ei nu se schimba pentru ca nu mai pot si nu mai stiu cum, ei asa au trait o viata, asa sunt. Faceti dv. efort pentru dv. si atat.
Personal, sunt de acord. O analiză profundă a EU-lui dvs. interior, cu stabilirea priorităților pe care le aveți, a
atitudinii pe care ]puteți să o luați și susțineți permanent ar fi necesară. Un război extins vă poate face mai mult rău, angrenând mai multe dezvăluiri, persoane, chiar și opinia publică. Poate fi un război foarte greu de dus de o singură persoană, de către fiu contra părinților, de o persoană împotriva opiniei publice care nu este chiar deschisă precum am crede. Oricine este altfel devine de multe ori o victimă.
Poate este bine să luați lecții pentru a deveni un leader, deci cum să gestionați situațiile de criză, propriile frici, cum să gestionați o negociere, cum să luați decizii cu mintea limpede, cum să utilizați persuasiunea în relațiile cu oamenii etc.
Sunteți un om educat, deci, și cu puțin ajutor psihologic abilitat, puteți asimila și aplica metode "neinvazive" de control a situației.