lucianrosca 
	    	Utilizator

lucianrosca 
	    	Utilizator	    

jorj10 
	    	Utilizator

jorj10 
	    	Utilizator	    

da, platiti la anaf 5.5% sanatatea. Baza de calcul e 75% din chiria efectiva (atat la impozit cat si la sanatate).
 adrianaion 
	    	Utilizator

adrianaion 
	    	Utilizator	    

lucianrosca 
	    	Utilizator

lucianrosca 
	    	Utilizator	    

c.a.s. se plateste din intreaga suma(nu din 75%);si trebuie mentionat ca se plateste minim 50 ron pe luna.verificati pe site-ul lor si veti vedea ca am dreptate(deci,chiar daca dvs primiti chirie de 400 ron veti plati ca pt salarul minim pe aconomie)X-(
 lucianrosca, utilizator
 lucianrosca, utilizator 	
			~ final discuție ~
 Anamaria1313	                   

Buna ziua,
am o intrebare daca ma puteti ajuta, am un apartament inchiriat, contactul de inchirere este inregistrat la Finante pentru suma incasata platesc 16 ... (vezi toată discuția)
	                    Anamaria1313	                   

Buna ziua,
am o intrebare daca ma puteti ajuta, am un apartament inchiriat, contactul de inchirere este inregistrat la Finante pentru suma incasata platesc 16 ... (vezi toată discuția)

pop_m	                   

Legea spune ca, pentru veniturile din chirii, se achita 5.5% CASS, dar baza lunara de calcul nu poate fi mai mare decat valoarea a de cinci ori castigul ... (vezi toată discuția)
	                    pop_m	                   

Legea spune ca, pentru veniturile din chirii, se achita 5.5% CASS, dar baza lunara de calcul nu poate fi mai mare decat valoarea a de cinci ori castigul ... (vezi toată discuția)

LuandaCazan	                   

Buna ziua,  am o intrebare intrucat nu am reusit sa inteleg mai nimic din cum este explicata baza pentru impozitare in articolul de lege prezentat pe site-ul ... (vezi toată discuția)
	                    LuandaCazan	                   

Buna ziua,  am o intrebare intrucat nu am reusit sa inteleg mai nimic din cum este explicata baza pentru impozitare in articolul de lege prezentat pe site-ul ... (vezi toată discuția)