alidem 
	    	Utilizator

alidem 
	    	Utilizator	    

Florentina Paven 
	    	Avocat

Florentina Paven 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 ContSters14151	                   

Mai este in vigoare dispozitia din Ord. 5/2001- privind somatia de plata, conform careia, somatia in materie civila este de competenta judecatoriei in prima ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters14151	                   

Mai este in vigoare dispozitia din Ord. 5/2001- privind somatia de plata, conform careia, somatia in materie civila este de competenta judecatoriei in prima ... (vezi toată discuția)

fulgusor	                   

Am castigat pe OG 5/2001 doar datoria principala nu si penalitatile.
As putea sa incerc pe OG 119 sa le recuperez? (vezi toată discuția)
	                    fulgusor	                   

Am castigat pe OG 5/2001 doar datoria principala nu si penalitatile.
As putea sa incerc pe OG 119 sa le recuperez? (vezi toată discuția)

Mihnea Balan	                   

Sunt persoana fizica si am imprumutat unei alte persoane fizice o suma de bani. Suma nu este prescrisa. Intre mine si sotii imprumutati exista un act olograf ... (vezi toată discuția)
	                    Mihnea Balan	                   

Sunt persoana fizica si am imprumutat unei alte persoane fizice o suma de bani. Suma nu este prescrisa. Intre mine si sotii imprumutati exista un act olograf ... (vezi toată discuția)