avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Latimea unei alei de servitute .
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Latimea unei alei de servitute .

Buna ziua!
Doresc sa stiu exact , daca se poate , sa dau in judecata pe acea persoana care a fost deacord cu partajarea unui teren , si lasand o alee de servitute, avand latimea de 5 m.
Pe alee se intra numai dintr-o singura parte , lungimea ei este de peste 100m.
Este posibil sa fii propietar pe o alee de acces , unde sunt trase toate utilitatile????
Multumesc pentru raspuns.
Nu ati mentionat care sunt drepturile ce vi se incalca , ce legatura aveti cu acea servitute si ce doriti , ce va nemultumeste la acelo drum de servitute . Orice actiune se depune la judecatorie unde va veti adresa contra persoanei care va incalca drepturile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum de servitute liliana2022 liliana2022 doresc sa ma ajutati cu urmatoarea problema: suntem cativa proprietari care am cumparat unul in spatele celuilalt lasand un drum de servitude de 4m in ... (vezi toată discuția)
Care e latimea minima pentru un drum de servitute? Aurica TRUTA Aurica TRUTA Cumpar 27 arii teren dar nu am acces la el direct de la strada. Pentru aceasta, vecinul din fata, care are front de 27 metri la strada, imi da o bucatica de ... (vezi toată discuția)
Deschidere teren cerul cerul Vreau sa cumpar un teren. De la strada principala, asfaltata, se ajunge la teren pe un drum de acces pe care actualul proprietar il va face prin curtea lui cu ... (vezi toată discuția)