avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... perioada de recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

perioada de recurs

dupa discutiile in fond in cadrul unui proces civil judecatorul a acceptat cererea partii adverse de a da sentinta in 7 zile,unde gasesc eu sentinta ptr a putea face recurs in timpul stabilit de lege,si daca aceasta perioada se calculeaza din ziua in care am primit sentinta acasa
Cel mai recent răspuns: ContSters30487 , utilizator 09:33, 2 Iunie 2009
Instanta a amanat pronuntarea 7 zile , pentru o data anume.Verificati la arhiva Judecatoriei respective solutia si in masura in care va este nefavorabila formulati recursul formal si ulterior dupa comunicarea hotararii formulati motivele de recurs in termen de 15 zile ( calendaristice ) de la momentul comunicarii .Daca intre timp v ati schimbat adresa anuntati acest fapt printr-o cerere pe care o depuneti la judecatoria respectiva. Daca nu ,puteti urmarii redactarea hotararii tot la arhiva .Daca ultima zi de recurs este intr-o zi nelucratoare atunci termenul de prelungeste pana la prima zi lucratoare .
buna seara,
doamna consilier ,sa stiti ca pe portalul just nu gasesc niciun fel de sentinta,sper ca perioada de recurs sa se considere din data cand ai primit sentinta acasa
Pe portalul just.ro nu apare continutul hotararii pronuntate in dosarul dv. ci doar daca s-a pronuntat si daca s-a admis sau respins. Termenul de recurs curge de la data comunicarii hotararii la dv. acasa, acolo unde ati primit si citatiile pentru proces. Oricum, de la data pronuntarii si pana la data comunicarii poate curge cel putin o luna.
La instantele brasovene, termenul este de 2 - 3 luni...;)
bineinteles, perioada de recurs incepe din ziua comunicarii hotararii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Cand se face apel sau recurs la o hotarare judecatoreasca? carmenbn carmenbn Sotul meu este parte intr-un proces,care s-a incheiat in aprilie. Pe site apare asa:\\"Solutia pe scurt: Respinge cererea principală, ca neintemeiata. ... (vezi toată discuția)
Termen de recurs eder eder Am un proces de succesiune si iesire din indiviziune, s-a dat o hotarare in prima instanta, am depus apel, la primul termen instanta de apel mi-a respins ... (vezi toată discuția)