avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Stampila traducator- fara activitatea din art 2 din ...
Discuție deschisă în Traduceri

Stampila traducator- fara activitatea din art 2 din L178/97- Min Justitiei

Buna ziua,
Va rog, poate este cineva care sa ma indrume,deoarece nu sunt sigura de un lucru.
Sunt absolventa franceza-romana si,de curand, m-am inregistrat ca PFA la Registrul Comertului, activitatea Traducere orala si scrisa-fara traducerile pentru Min. Justitiei.Aceasta a fost alegerea mea, nu mi-am dorit sa colaborez cu tribunalul sau notariate, am optat pentru traduceri simple, cursuri, documente personale, beletristica, socio-umane, fiecare,la urma urmei, cu pasiunea sa... Am stampila de PFA,pentru documentele fiscale si, asa mi s-a spus, imi trebuie inca o stampila, dreptunghiulara, pentru aceste traduceri simple pentru care eliberez chitanta, pe care sunt obligata sa le stampilez.
Intrebarea mea este ce anume trec pe aceasta stampila? Neavand acea autorizatie de la Min Justitiei, se trece nume-prenume, limbile din care traduc si CUI? sau cum? #-o Va multumesc, o zi minunata!
Cel mai recent răspuns: Lu-Ann , utilizator 17:53, 22 Octombrie 2014
Multumesc.In final am 2 stampile :una de PFA cu F-ul si CUI-ul,pt documente fiscale si contracte si una cu nume , limbile de traducere si CUI pt parafare traduceri,dreptunghiulara si albastra-motiv ca nu trebuie neagra pt a se evita xeroxurile.....Nebunie maxima. Editura dorea stampila care sa mentioneze numele si limbile, pentru certificare traducere...Firma de consultanta imi facuse doar stampila simpla de PFA,rotunda,fara mentionare activitate -traducere si interpretare :)) Intr-un final ne-am descalcit.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Octombrie 2014
Lu-Ann, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducatorul autorizat de m.j. poate traduce ºi documente din alte domenii? detalii ºtampilã ºi cont bancar traducãtor andrrrea andrrrea Buna ziua! Imi permit sa deranjez din nou cu intrebari pentru ca de fiecare data aici am fost ajutata. Am citit aproape toate topicurile deschise la ... (vezi toată discuția)
Autorizatie traducator C_B C_B Buna ziua, V-as ramane recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu o serie de clarificari privind autorizatia de traducator pe care am obtinut-o in urma cu o ... (vezi toată discuția)
Format ºtampilã traducãtor emma_imn emma_imn Buna ziua, din decembrie am autorizatie de traducator de la Ministerul Justitiei pentru limba engleza. Saptamana aceasta am fost la Administratia ... (vezi toată discuția)