avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Incheiere de sedinta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Incheiere de sedinta

Intr-un proces in care am cistigat la fond dar astept sentinta si motivarea instantei de peste 5 luni pot cere o copie dupa incheierea de sedinta? Doamna de la arhiva mi-a spus ca nu. Are dreptate? Sa trimit o astel de solicitare prin posta recomandata? si apoi trebuie sa ma duc s-o ridic personal? Care e procedura in acest sens? Multumesc pentru lamuriri.
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 13:22, 22 Octombrie 2014
Am depus ieri o cerere de urgentare a redactarii hotaririi. Mi-a spus ca va merge la aprobare ....pai cine trebuie s-o aprobe? Si voi primi raspuns la aceasta cerere sau voi primi redactarii sentinta mai repede? E posibil sa imi respinga aceasta cerere de urgentare a redactarii avind in vedere ca sentinta s-a dat acum 5 luni si nici pina acum nu am primit motivarea ei?
Da, este posibil sa va respinga cererea de urgentare. cel mai mutl am stat 9 luni dupa o sentinta de tribunal (care teoretic este mai putin aglomerat decat judecatoria)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivare sentinta tiberiucezar tiberiucezar Bun aziua Sentinta de divort s-a dat pe data de 05 oct 2011 dar nu s-a motivat pana acuma. Ce se poate face in aceasta situatie? (vezi toată discuția)
Primire decizie judecatoreasca dan944 dan944 Acu 2 luni am castigat un proces civil mi sa spus sa astept decizia acasa dar nu am primit nimic.Ce sa fav? (vezi toată discuția)
Motivarea sentintei salsa salsa Am fost parte intr-un proces de uzucapiune care sa incheiat in 26 oct. 2011, urmand a se da sentinta. Sa amanat pronuntarea pe 2 noem. apoi pe 9 noem.cand sa ... (vezi toată discuția)