avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Anexa privind vectorul fiscal - mod de completare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Anexa privind vectorul fiscal - mod de completare

La completarea cererii de inregistrare, anexa 1 referitor la inregistrarea fiscala nu stiu daca trebuie bifate casutele 6 - 12 (care se refera la contributiile pt asig. sociale, somaj, accidente de munca, asig soci si sanat., fond de garantare pt plata creantelor salariale si pt concedii si indemnizatii) daca nu o sa am angajati cu CIM deocamdata, eventual la anul??

Sau chiar daca nu am angajati trebuie sa le bifez? Si daca nu le bifez atunci ce se intampla cand voi avea angajati?

Ce-mi propuneti sa fac?

Rog ajutorul dvs
Cel mai recent răspuns: monicaVna , utilizator 13:07, 11 Martie 2013
Buna ziua

AM si eu o nelamurire in legatura cu Anexa referitoare la inregistrarea fiscala - vector fiscal de la Registrul Comertului . Firma ce urmeaza sa se infiinteze va avea un salariat , un director economic. In acest caz voi bifa casuta Numar mediu de salariati estimat pana la 3 salariati exclusiv, respectiv punctul I5 .
Dar la punctele I7 - I13 , referitoare la contributiile de asigurari sociale, sanatate, fond garantare, voi alege perioada fiscala trimestriala ?
Aceasta este anexa de la Registrul Comertului [ link extern ]

Multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 010 firma nou infiintata Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Firma infiintata in februarie 2012, va avea salariati incepand cu 01 aprilie 2012. In decl. 010 initiala, in termen de 30 zile de la infiintare ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in scopuri de tva SOLEI SOLEI Buna ziua. Am si eu o intrebare la dumneavoastra. O firma neplatitoare de Tva, fara angajati vrea sa devina platitoare de Tva prin optiune( poate la anul emite ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala platitoare de tva valentina370 valentina370 Buna ziua cum imi pot da seama daca Intreprinderea individuala pe care am infiintat-o de curand e sau nu platitoare de TVA? nu scrie nicaieri pe certificat si ... (vezi toată discuția)