avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Adeverinta care atesta vechimea in munca si vechimea ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Adeverinta care atesta vechimea in munca si vechimea in specialitatea studiilor

contract de munca in derulare inainte si dupa 01.01.2011.

(in cartea de munca este inregistrata perioada pana in 30.12.2010)

cum (pe ce perioada) se completeaza aceasta adeverinta?


www.avocatnet.ro/UserFiles/a...

Ordinul ANFP nr. 192/2013 - aprobarea formatului standard al adeverintei care atesta vechimea in munca si vechimea in specialitatea studiilor
www.avocatnet.ro/content/art...


Agenţia Naţională de
Administrare Fiscală

ANUNŢ

III. ACTELE NECESARE ÎN VEDEREA ÎNTOCMIRII DOSARULUI DE ÎNSCRIERE
..
d) copia carnetului de muncă sau o adeverinţă care să ateste vechimea în muncă şi,
după caz, în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice (vechimea în
muncă şi / sau în specialitatea studiilor dobândită după data de 01.01.2011 va fi
atestată prin adeverinţe care vor avea formatul standard aprobat prin Ordinul
Preşedintelui A.N.F.P. nr. 192/17.01.2013
, model prevăzut în Anexa nr. 6 la
prezentul anunţ. Facem precizarea că adeverinţele standard trebuie să aibă toate
spaţiile completate corespunzător specificaţiilor actului normativ mai sus amintit);Ultima modificare: Miercuri, 22 Octombrie 2014
lee_vue, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:00, 28 Octombrie 2014
va rog frumos, pe ce perioada se completeaza adeverinta prevazuta in Ordinul ANFP nr. 192/2013 pentru un contract individual de munca in derulare inainte si dupa 01.01.2011?
1. Ordinul ANFP este pentru functionari publici si nu pentru personal contractual.

2. Adeverintele eliberate conform formatului standard aprobat prin acest ordin pot atesta vechimea in munca si vechimea in specialitatea studiilor dobandite dupa data de 1 ianuarie 2011.
pentru mai multe contracte individuale de munca cu derulare (cel putin pentru o perioada) in paralel (norma intreaga, functie baza + partiale, date diferite incheiere/incetare, unele active), cum se stabileste vechimea in munca si vechimea in specialitatea studiilor?
Vechimea in baza mai multor c.i.m. nu se cumuleaza daca acestea au fost executate in aceleasi timp. Altfel spus, daca in acelasi timp, de exemplu intr-un an , aveti doua sau mai multe c.i.m. vechimea in munca este de un an.

Calculul vechimii in specialitate studiilor nu poate sa difere de modul de calcul de mai sus chiar daca c.i.m. au fost pe functii diferite, decat in situatia in care dvs ati absolvit mai multe facultati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare de drept raport serviciu functionar public pentru la implinirea conditiilor cumulative de pensioare limita varsta ciancu ciancu Buna ziua, Aş dori să-mi spuneţi cum trebuie procedat în cazul incetării de drept a raportului de serviciu al funcţionarului public care implineşte ... (vezi toată discuția)
Formatul standard al adeverintei care atesta vechimea in munca si vechimea in specialitatea studiilor Cornel  Vasile Cornel Vasile Ordin al presedintelui Agentiei Nationale a Functionarilor Publici nr. 192 din 17 ianuarie 2013 pentru aprobarea formatului standard al adeverintei care atesta ... (vezi toată discuția)
Cum pot sti daca o persoana are vechime in domeniul studiilor economlce ? Adiy Adiy La o primarie sa scos la concurs un post de inspector superior in domeniul economic. Persoana care a castigat concursul am aflat ulterior ca a fost ... (vezi toată discuția)