Va rog , cum pot demonstra faptul ca sunt proprietarul unui autoturism? Cu contractul de vanzare incheiat pe numele meu sau cu certificatul de la circumscriptia fiscala din care sa rezulte ca sunt proprietarul sau detinatorul autoturismului achizitionat conform Legii 448/2006 republicata. Adica, certificatul de la circumscriptia fiscala bate contractul de vanzare cumparare? Eu nu am acest certificat pt ca inca nu am reusit sa inmatriculez autoturismul deoarece mi a fost furat dar am nevoie sa probez ca sunt proprietarul autoturismului.
Ce document are forta probatorie in instanta?Certificatul sau contractul de vanzare cumparare? Eu nu contest ca sunt proprietarul autoturismului ci doresc doar sa pot proba acest fapt numai cu contractul de vanzare cumparare in caz contrar fiind penalizata pecuniar ceea ce mi se pare incorect intrucat eu mi am indeplinit toate obligatiile contractuale prevazute de Legea 448/2006 republicata si consider faptul ca mi a fost furat autoturismul un caz de forta majora.
nu, nu am cunostinta despre existenta unui contract de asigurare incheiat cu banca pentru asigurarea autoturismului
imi dau seama ca e o situatie extrem de dificila si nu stiu ce se poate face
nu am nici masina si platesc si un credit imens plus consecintele juridice, care or fi ele ca nici nu mi dau seama, poate ma puteti lamuri ce risc, Doamne fereste!
SI TOTUSI...care act are putere mai mare contractul de vanzare incheiat pe numele meu sau certificatul de la circumscriptia fiscala din care ar rezulta ca sunt proprietarul autoturismului ? Certificatul de la circumscriptia fiscala "bate" contractul de vanzare cumparare?
Radiere auto
claudiu palote
Buna ziua,revin din nou cu o problema delicata : mi-am cumparat o masina inmatriculata in romania dar eu sunt rezident in Spania,locuiesc momentan aci si auto ... (vezi toată discuția)