avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Notificare ITM - munca de noapte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Notificare ITM - munca de noapte

Buna ziua,

aveti cumva un model pentru notificarea muncii de noapte la ITM?

smeagulls@gmail.com

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:26, 27 Mai 2009
Nu am model dar este o simpla adresa prin care comunicati programul de lucru care include munca de nopate, 2 exemplare, 1 va revine cu nr de inregistrare.
Va multumesc!
1. Catre, ITM jud...
In conformitate cu prevederile art. 122(3) din Codul muncii, va informam ca munca de noapte in unitatea noastra se utilizeaza astfel:
Compartimentul Nr salariati
A 4
B 7
C 2

Administrator Comp.RU

2. Pentru a nu face aceste scrisori mai des, eu am trecut la toate compartimentele un numar mai mare de salariati care lucreaza de noapte, decat cel real. In eventualitatea unui control de la ITM (si am avut asa ceva) mai bine sa gaseasca mai putini decat mai multi fata de cat scrie in scrisoare (ca se lasa cu sanctiuni, v. art.276(1) din Codull muncii).

Ultima modificare: Miercuri, 27 Mai 2009
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore de noapte nedeclarate mapo1970 mapo1970 buna ziua, lucrez la o firma in ture de zi si de noapte de 8 ani de zile si am constatat cu stupoare ca angajatorul din anul 2001 pana in anul 2005 nu a ... (vezi toată discuția)
Spor nopate nicoletatrenea nicoletatrenea Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi: am angajat cativa agenti de paza, si conform codului muncii le dam spor de noapte 15%, dar inainte ... (vezi toată discuția)
Munca de noapte ContSters83331 ContSters83331 Buna ziua! Am si eu o mare rugaminte. Trebuie sa anunt ITM ca in cadrul firmei se utilizeaza, in mod frecvent, munca de noapte ( conf. atr. ... (vezi toată discuția)