avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Drepturi salariale castigate in instanta
Discuție deschisă în Executare silită

Drepturi salariale castigate in instanta

In urma unei hotarari judecatoresti am castigat drepturile salariale restante in instanta, ramanand in continuare angajat al organizatiei (regie autonoma). La data pronuntarii hotararii sumele restante s-au marit cu diferentele rezultate pe perioada din data la care s-a deschis actiunea, pina la data comunicarii. Avand in vedere faptul ca exista intentia (sigura) de a introduce socieatea in insolventa/faliment, ce cale de actiune/atac am la dispozitie pentru a obtine o hotarare si pentru diferenta ramasa ?
Multumesc

Toni.
Cel mai recent răspuns: Lucian Cojocar , Avocat 15:35, 28 Octombrie 2014
Va inscrieti la masa credala cu diferenta ramasa, daca se deschide procedura insolventei.
Buna ziua, din pacate cale de atac pentru sumele din perioada cat a durat procesul nu este, ci exista posibilitatea unui nou proces care sa vizize sumele ulterioare ramanerii definitive a hotararii, fara sa asteptati sa se deshida procedura falimentului, pentru ca nu stiti cand se va intampla acest lucru.
Ultima modificare: Marți, 28 Octombrie 2014
Cabinet Avocat Anda Belea, Avocat
Introduceti o noua cerere de chemare in judecata pentru drepturile salariale restante (daca sunt indeplinite conditiile) sau va puteti inscrie la masa credala in grupa creditorilor salariati, dupa deschiderea insolventei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajustarea bazei de impozitare client in faliment Cos78 Cos78 Se poate face ajustarea bazei de impozitare in baza unei hotarari judecatoresti ramasa definitiva si irevocabila de incetare a procedurii insolventei, daca ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva dupa hotarare judecatoreasca cristi4791 cristi4791 Aş dori sǎ recuperez tva-ul aferent unor facturi emise cǎtre un client, care nu a mai achitat aceste facturi, avem de la instanţa ... (vezi toată discuția)
Firma falimentara sau nu..... paladediana paladediana Suntem 5 angajati ai unei firme, care s-a inchis, si se va deschide alta sub un alt nume.Am fost dati in somaj dar nu ni s-au platit banii pe concediul de ... (vezi toată discuția)