toti politicienii mint & fura (oricand, oriunde si oricat) de la oricine, in speta de la romani. Fara a da nume ar fi interesant sa propunem trei solutii pentru eradicarea acestui flagel care interzice viitorul spre o lume mai buna.
1. inchisoare pe viata fara posibilitate de eliberare conditionata.
2. confiscare integrala a conturilor, bunurilor mobile si imobile.
3. interzicerea rudelor pana la gradul IV inclusiv de a intra vreodata in politica.
Iata cateva autodenunturi facute de basescu, azi, 21.04.2015:
"Aș vrea să vorbesc cu ea (bica), pentru că pentru mine, Bica, Georgescu, Udrea, la fel ca Livia Stanciu, Kovesi și Coldea, au făcut parte din echipa mea, cu care am reușit să schimbăm sistemul judiciar. E ca o întâmplare: trei oameni din echipa mea, arestați de alți 3 oameni tot din echipa mea."
"Eu am fost comandat de navă, mi-am apărat și ospătarii de navă când îi prindeau cu contrabandă, dar când e vorba de șeful DIICOT, ANI, cum să nu cred în ei ?"
Deci pentru el, seful diicot, ani, dna, sri, inalta curte, sunt ospatarii sai de nava.
Intreb si eu, cum sa faci justitie cu niste ospatari ? Doamne fereste ! Cine a putut sa fie in fruntea tarii timp de zece ani.
Sunt curios totusi ce va face dl iohannis dupa aceste declaratii.
Ponta a propus-o pentru a debloca situatia. basescu a numit-o. Aceasta femeie a fost tot timpul omul lui basescu si inca este, dovada ca nu se atinge de el. Noroc, una peste alta, cu procurorul general Tiberiu Nitu, care i-a redeschis niste dosare fostului cotrocenist.