avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Deschidere magazin cu haine de la branduri
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Deschidere magazin cu haine de la branduri

Buna ziua,

M-ar interesa daca este in regula sa comercializam intr-un mgazin, haine de la branduri. Mentionez ca hainele au fost luate in sistem en-gros de la un depozit din tara. pe factura este trecut : mix haine. Este in regula sa le comercializam? Putem sa mentinem etichetele originale?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 17:11, 5 Noiembrie 2014
|De ce nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin tip outlet thebubycko thebubycko Buna ziua! A dori sa deschid un magazin cu haine exclusiv de firma (HAINE ORIGINALE 100% ).Firme cunoscute,cum sunt : (Zara,Mango, Nike, Converse, Desigual, ... (vezi toată discuția)
În momentul de față vând haine firmate. CreativeV CreativeV Bună seara! În momentul de față vând haine firmate (nu știu dacă sunt originale) pe un site de vânzări din România. Aș dori să intru în legalitate ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de autorizație de vânzare pentru comercializarea produselor? MadalinaIuga MadalinaIuga Buna ziua. Intenționez sa îmi deschid un magazin de haine outlet, aprovizionarea cu marfa o voi face de la diferite depozite en gros din România. ... (vezi toată discuția)