avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Varsta minima Facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Varsta minima Facebook

Buna ziua

Exista o varsta minima legala in Romania pentru inscrierea pe Facebook sau alte retele de socializare?

Multumesc,

ion stefan
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 12:58, 31 Octombrie 2014
si cu ce este de vina Facebook-ul ca utilizatorul in varsta de 12 ani , minte ca are 22 ?
Pe Facebook varsta minima este de 13 ani. Dar cum veridicitatea datelor declarate la inscrierea pe o retea de socializare nu poate fi verificata, aceasta problema ramane in sarcina parintilor. Parolarea calculatorului este una dintre solutii.
Gabrielle Monique a scris:

Parolarea calculatorului este una dintre solutii.

la cat de dezvoltati in domeniul IT sunt copiii de azi , s-ar putea parintii sa aiba nevoie de parola .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda informatica ContSters327384 ContSters327384 Salut ! Acum 6 luni , mi s-a spart contul meu de facebook , din cate mi-am dat eu seama chiar de niste amici cu care ma certasem de curand acum 6 luni ! Mi ... (vezi toată discuția)
Poza cu minora in lenjerie intima Daikamon Daikamon Daca o persoana a postat o poza cu o minora cu varsta intre 13-18 ani in lenjerie intima pe o retea de socializare, acea persoana a facut vreo infractiune? (vezi toată discuția)
Pagina creata unui minor pe facebook in care este batjocorit ELENA GABRIELA ELENA GABRIELA Va rog sa ma ajutati care-i instante sa ma adreses ...cea civila sau cea penala. Copilului meu in varsta de 13 ani...alti colegi mai mari i-au furat pozele de ... (vezi toată discuția)