avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Card de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Card de sanatate

Eu si sotul meu nu am primit inca cardul de sanatate. Am verificat si in sistemul siui daca suntem asigurati si apare ca suntem , ma gandeam ca poate fi o eroare. Avem acelasi medic de familie si locuim in Cluj Napoca. Pana cand se distibuie aceste carduri de sanatate?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:27, 2 Noiembrie 2014
"CNAS a mentionat ca fiecare medic de familie va prelua de la casa judeteana de asigurari de sanatate intregul lot de carduri aferent listei sale de asigurati si il va distribui pe parcursul a 3 luni. "Pentru a intra in posesia cardului, titularul se va adresa, cu documentul de identitate, medicului de familie pe lista caruia este inscris", mai precizeaza institutia.

In cazul in care asiguratul se afla in imposibilitatea de a intra in posesia cardului pe parcursul celor 3 luni, medicul de familie va preda cardul casei de asigurari de sanatate de la care a fost primit."
www.avocatnet.ro/content/art...

1. Cardurile de sanatate sunt distribuite prin posta.

2. A inceput deja distribuirea lor dar inca nu s-a terminat aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card sanatate dupa angajare trz trz M-am angajat de curand si as vrea sa stiu cum pot intra in posesia cardului de sanatate, cat timp dureaza si cum se procedeaza? Am incercat sa sun la CASMB ... (vezi toată discuția)
Card national de sanatate Ileana2013 Ileana2013 Am un PFA si imi platesc corect contributiile la sanatate ; apar ca asigurat in sistemul de sanatate dar nu mi s-a emis card national de sanatate! Oricum e o ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate Kalaf Kalaf Sunt un cetatean strain cu sedere permanenta in Romania, platesc asigurarile de sanatate de 15 ani, apar la CAS ca asigurat si nu am un card de sanatate ... (vezi toată discuția)