ciprianstefan92 a scris:
Buna ziua ! Am comandata de pe olx.ro un display de samsung galaxy S4, ...
Domnule, de ce nu ti-ai comandat o nevasta la OLX? :) Sigur, lăsând gluma la o parte, cumpararea unui display care nu este CRT - cele cu tub catodic -, este dificila si la fata locului, darămite prin posta. Sigur, nu exista CRT la mobile. :)
Am fost odata cu un amic la <cel mai mare magazin online, nu-i dau numele ca este impotriva regulilor forumului>, sa-si cumpere un monitor , e drept, cu vreo 5 ani in urma. Ne-au dat un Samsung cu un pixel mort, ne-au adus cu mare greutate inca unul, care avea un pixel aprins si ne-au spus ca, gata, altul nu ne mai aduc, ca 3 pixeli este limita admisa, ca display-ul este al nostru, l-am cumparat deja, si sa-l stapanim sanatosi.
I-am spus istetului ca "l-am cumparat" in momentul cand am iesit din showroom, ca pana atunci este doar platit dar "banii mei, display-ul lui" si, in plus, norma aceea despre care spune el se refera la reclamatie in termen de garantie, nu la obiect nou, care trebui sa fie perfect si, chiar daca ar fi perfect inca mai am dreptul sa ma razgandesc.
In final, la pozitia mea "cheama pe seful tau", care-i blocheaza pe toti, au trebuit sa recunoasca faptul ca nu sunt in stare sa ne dea un display fara pixeli defecti. Cu ocazia acea am aflat ca, desi amicul meu platise cu cardul, in 30 de minute tranzactia poate fi anulata. In final am optat pentru un Philips, garantat ca nu are pixeli morti, la pret aproape dublu, e drept ca si raspunsul era de 5 ms, ceea ce pe vremea aia era ceva.
In cazul unui display de mobil, situatia este chiar mai delicata, ca mai exista si riscum montatului.
Ce sa faci acum? Reclamatie direct la politie, cum ti s-a recomandat, nu OPC, ca pierzi vremea, fiindca asta este escrocherie 100%. Iar banii... zi ca "defavorizatul" cand a scapat caciula pe garla: sa fie de sufletul tatii!