avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendarea contractului individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendarea contractului individual de munca

Daca procuroarea imi da o decizie de neurmarire penala (n.u.p) pot sa incep serviciul.Poate sa imi faca contestatie dupa aceasta decizie.
Daca va da NUP , puteti incepe serviciul.

Este decizia angajatorului daca va suspenda in continuare c.i.m. sau nu. Legea nu prevede o astfel de situatie.
Ma pot duce la serviciu si care lege nu prevede aceasta situatie.Este vreo lege,in ce aliniat si ce litera este prevazut.
V-am dat mai sus textul art.52 alin.2 C.mun.
Daca legea nu prevede o astfel de situatie,de ce angajatorul are voie sa ma suspende a doua oara c.i.m.Puteti sa imi explicati daca primesc n.u.p., incep serviciul eu nu mai sunt urmarit penal de ce ma mai suspenda.Multumesc.
Ar putea sa va suspende pentru cercetarea discplinara .

Alte discuții în legătură

Suspendarea contractului de munca prin act aditional la c.i.m. bak_is bak_is Buna ziua , La solicitarea angajatorului ( lucru recunoscut de acesta ) am semnat un act aditional la C.I.M. in care se specifica : \\"partile ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa dupa suspendare contract munca MiticaDan MiticaDan acum 6 luni mi-a fost suspendat contractul de munca pe perioada solutionarii plangerii intentata de serv juridic al firmei unde lucrez . Acum am primit ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim genus genus Am contractul de munca suspendat in urma unei plangeri penale facuta de angajator conf. art 52 b din CM si decizia procurorului a fost de scoatere de sub ... (vezi toată discuția)