avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendarea contractului individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendarea contractului individual de munca

Daca procuroarea imi da o decizie de neurmarire penala (n.u.p) pot sa incep serviciul.Poate sa imi faca contestatie dupa aceasta decizie.
Am fost la politie si am dat declaratie,am fost chemat ca martor, si mai departe trebuia sa fie dat la procuror si dosarul meu nu a ajuns,mi s-a spus ca in zece zile mi se da raspunsul si nu l-am primit a trecut o luna si jumatate ce se intimpla.Puteti sa imi explicati de ce nu a ajuns dosarul la procuror.Multumesc
Nimeni nu va poate explica de ce nu a ajuns dosarul la Parchet.
Intrebati pe cei de la Politie de ce nu la-u trimis , ei sunt cei mai in masura sa va raspunda.
Poate un comisar sef, dupa ce ia o declaratie,sa retina un dosar si sa nu il trimita mai departe,spre procuror si cit poate sa il tina pina il trimite la procuror..Multumesc
Probabil ca mai fac cercetari . Puteti sesiza Corpul de Control al Ministerului de Interne, in acest sens.
Buna seara.Acum trei luni am depus o declaratie la comisarul sef ca martor si mi s-a spus ca va fi trimis in zece zile si nu a fost trimis,la procuror.Va intreb ce trebuie sa fac,sa ii dau in judecata deoarece mama mea e bolnava si nu mai rezista.Invatatima cum sa procedez.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Suspendarea contractului de munca prin act aditional la c.i.m. bak_is bak_is Buna ziua , La solicitarea angajatorului ( lucru recunoscut de acesta ) am semnat un act aditional la C.I.M. in care se specifica : \\"partile ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa dupa suspendare contract munca MiticaDan MiticaDan acum 6 luni mi-a fost suspendat contractul de munca pe perioada solutionarii plangerii intentata de serv juridic al firmei unde lucrez . Acum am primit ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim genus genus Am contractul de munca suspendat in urma unei plangeri penale facuta de angajator conf. art 52 b din CM si decizia procurorului a fost de scoatere de sub ... (vezi toată discuția)