Am fost la politie si am dat declaratie,am fost chemat ca martor, si mai departe trebuia sa fie dat la procuror si dosarul meu nu a ajuns,mi s-a spus ca in zece zile mi se da raspunsul si nu l-am primit a trecut o luna si jumatate ce se intimpla.Puteti sa imi explicati de ce nu a ajuns dosarul la procuror.Multumesc
Nimeni nu va poate explica de ce nu a ajuns dosarul la Parchet.
Intrebati pe cei de la Politie de ce nu la-u trimis , ei sunt cei mai in masura sa va raspunda.
Poate un comisar sef, dupa ce ia o declaratie,sa retina un dosar si sa nu il trimita mai departe,spre procuror si cit poate sa il tina pina il trimite la procuror..Multumesc
Buna seara.Acum trei luni am depus o declaratie la comisarul sef ca martor si mi s-a spus ca va fi trimis in zece zile si nu a fost trimis,la procuror.Va intreb ce trebuie sa fac,sa ii dau in judecata deoarece mama mea e bolnava si nu mai rezista.Invatatima cum sa procedez.Va multumesc.
Suspendare cim
genus
Am contractul de munca suspendat in urma unei plangeri penale facuta de angajator conf. art 52 b din CM si decizia procurorului a fost de scoatere de sub ... (vezi toată discuția)