avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Infiintare pfa/ inregistrare profesie liberala
Discuție deschisă în Traduceri

Infiintare pfa/ inregistrare profesie liberala

Sunt traducator autorizat de Ministerul Justitiei si am absolvit modulul de pedagogie nivelul I. Vreau sa-mi desfasor activitatea in colaborare cu o firma, atat pe partea de traduceri, cat si pe partea de predat. Vreau sa stiu care este cea mai buna varianta de inregistrare fiscala in situatia mea. Pot infiinta un pfa sau ma pot inregistra ca profesie liberala? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 15:06, 13 Noiembrie 2014
In ambele variante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cursuri, meditatii. autorizatie traducator mj. CGL CGL Buna ziua, As dori sa stiu care e calea de urmat pentru urmatoarea situatie: - am autorizatie de la Min. Justitiei ca traducator autorizat -doresc sa ... (vezi toată discuția)
P.f.a. infiintare - traducator rabina rabina Buna ziua, Mă interesează care sunt paşii şi costul pentru a deveni P.F.A. ca traducător. Mulţumesc. (vezi toată discuția)
Infiintare pfa ca traducator (fara autorizatie mj) Eileene Eileene Buna seara, Am urmatoarea problema: Am absolvit Facultatea de Limbi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti in anul 1998, dar fara examen de licenta. ... (vezi toată discuția)