avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Utilizarea unui pod de la un bloc pentru locuinta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Utilizarea unui pod de la un bloc pentru locuinta

Locuiesc intr-un bloc cu acoperis din tigla la ultimul etaj si sunt interesat sa beneficiez de spatiul care se afla deasupra mea pentru a amenaja 2 camere. Nu doresc sa modific deloc structura existenta si ma intereseaza daca legal este posibil chiar si prin intermediul unui contract de comodat pentru o anumita perioada. Mentionez ca aceasta schimbare nu ar afecta accesul celor interesati locatari interesati sa aiba acces in pod.
Si daca este posibil care sunt pasii de urmat.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:00, 14 Noiembrie 2014
Conform dispozitii in vigoare,podul constituie parte comuna,a carei destinatie si aspect nu se poate schimba decat cu acordul asociatiei de proprietari
De regula,partile comune din imobilele de locuit in comun,se pot utiliza exclusiv de catre un proprietar prin incheierea de contract de inchiriere pe diferite perioade de timp

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenajarea podului unei mansarde matei_stoica matei_stoica Buna ziua, Am un apartament situat la etajul 4 din 4, iar in cartea funciara a imobilului apartamentul este incadrat defapt ca si mansarda (tavanul fiind de ... (vezi toată discuția)
Proprietate pod de bloc Mihail Opra Mihail Opra Buna Ziua, Sunt un locatar al unei scari de bloc cu 2 etaje. Sunt la ultimul etaj . Scara blocului are pod ci tigla . In cazul unor defectiuni ceilalti ... (vezi toată discuția)
Pod la mansarda Bogdan_Escu Bogdan_Escu Buna ziua, Am cumparat recent un apartament situat la mansarda unui bloc, (p+6+m) dintr-un cartier rezidential nou. Deasupra palierului de mansarde (14 la ... (vezi toată discuția)