avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Teapa agentie de modelling
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Teapa agentie de modelling

buna seara, as avea nevoie de cateva sfaturi referitor la cazurile in care iti iei "teapa" fiind amagit pe fata de catre escroci si mincinosi care se dau drept agentii de modeling pentru copii, dar de fapt nici nu-ti dai seama si nu realizezi pe moment ca au cerut bani chipurile iti promoveaza copilul si te fura pe fata cu chitante si contracte false. In astfel de cazuri ce ar trebui de facut sa iti recuperezi banii ? Sunt tare dezamagita si frustrata ca mi s-a intamplat chiar mie acest "fraierit" , chiar daca am realizat dupa cateva ore analizand dupa ce am plecat de la acea agentie cum a decurs interviul si gesturile acelor oameni care se bucurau ca au mai amagit inca un "naiv".
Cel mai recent răspuns: adema1980 , utilizator 19:43, 15 Noiembrie 2014
In ce a constat concret teapa, escrocheria, inselaciunea?
Din ce am inteles eu in pretinderea de bani fara a oferi o contraprestatie concreta, verificabila. Dar mai mult ca sigur agentia s-a acoperit cu un contract bine facut. Aici nu prea e escrocherie, e intelegerea partilor. Atat timp cat nu ti-a pus nimeni cutitul la gat sa semnezi asa ceva, cum poti pretinde ca ai fost escrocat?
In contract nu se scrie nimic de avans sau ca se poate plati in rate, mai bine, din suma intreaga iti mai fac si o reducere la jumate cu ocazia sarbatorilor, deci tot escrocherii si inselaciuni sunt , pana sa plec din agentie mi-au modificat chitanta cu o alta ora si apoi si contractul cu modificari si greseli, cum sa nu-ti dai seama ca e ceva neiregula, in astfel de cazuri pica-n plasa multi oameni si as vrea si eu sa-mi recuperez banutii si sa se faca si public si poate chiar televizat ca omenii naivi ca mine sa aibe grija , ca astfel de agentii chiar daca se vor da la fund o perioada , apoi tot vor aparea din nou si tot asa , trb si ei sa manace din painea noastra. Sunt suparata, frustrata si incep din pacate sa nu mai am increder in oameni, partca am trai in jungla ca niste salbatici furant si traind din cei mai slabi si parca nimanui nu i-ar pasa, da, eu ma voi duce la ei sa imi recuperez banii pe cale amiabila, daca nu voi reusi asa voi depune si sesizari si plangeri si tot ce se va putea , poate chiar va fi cu folos pt multi altii care se lasa pagubasi zicand ca " la-s ca am pierdut niste bani, alta data o sa fiu mai atent/a" nu trb sa fim delasatori , escrocii unul cate unul ar trb sa ii eliminam si pedepsi, dar tot cu ajutorul autoritatilor , doar ca noi nu stim cum sa incepem corec si cerem sfaturi legale cum sa facem pasi ca ei sa raspunda...

da, adevarat nu mi-a pus nimeni cutitul la gat sa semnezi, dar semnezi ca fiind atatea spuse ca iti face copilul model, chiar daca le dai intrebari-raspuns au la orice, si am fost escrocata pe fata chiar daca mi-au dat acel contract fals si bonuri false...


Interventie moderator: daca doriti sa adaugati la mesajul postat, va rog folositi butonul Editeaza, inlauntrul celor 30 de minute care permit acest lucru. Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Noiembrie 2014
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator
E inselaciune doar daca n-a prestat niciun serviciu de banii luati. Poate au facut promovare si nu stiti d-voastra. (sedinte foto, de machiaj, calatorii etc) Astea costa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am fost abordata pe strada de oameni “de specialitate ... alisamarin alisamarin Buna ziua, Am fost abordata pe strada de oameni “de specialitate care imi pot oferi sansa de a ajunge fotomodel” si alte vrajeli de genul. Stiu ca este o ... (vezi toată discuția)
Inselatoria cu bt invest hypo1967 hypo1967 Buna ziua, In legatura cu postarea d-nei Shana Ionescu din 06.06.2023 legata de inselatoria cu reclama apartinand, cica, BT Invest. Si noi am facut ... (vezi toată discuția)
Mi-am luat teapa... Magdys Magdys Buna ziua! Lucrez la o casa de amanet, și de curând am constatat ca am fost țepuită. Am făcut un contract de amanet pe o perioada de 30 de zile. Iar ... (vezi toată discuția)