avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschiderea unei pizzerii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschiderea unei pizzerii

Buna ziua . EU As vrea sa deschid un bar- pizzerie cu vreo 10 mese circa. Angajati vreo 3/4 . A cateva intrebari:
1. Ce firma este mai convenabil de infiintat Din punct de vedere al taxelor si impozitelor?
2. Cat ma costa un angajat Pe luna ? Ma refer tot la Plata taxelor . De ex. Daca platesc un Angajat 300 euro per luna net, ce taxe platesc la stat ?
3. Ce autorizatii trebuie sa am , unde se Cer, cat ma costa , in cat timp Sunt gata?
4. Am inteles ca impozitele se platesc trimestral. Care sunt in totale ?

Incerc sa-mi fac o idee de -toate costurile . Multumesc de ajutor:)
Cel mai recent răspuns: Consilier Juridic Arad , Consilier juridic 21:34, 15 Noiembrie 2014
.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspend activitatea de bar si adaug altceva ContSters330987 ContSters330987 Am un bar infiintat acum 3 luni si vanzarile sunt lente nu se merita.La acelasi punct de lucru -(sediul secundar al firmei srl), vreau sa adaug altceva de ... (vezi toată discuția)
Ce costa mai putin:schimbare sediu social sau adaugare sediu secundar? beasan beasan Buna ziua Am 2probleme: 1.as dori sa deschid un bar de karaoke,in alt oras decat unde se afla sediul firmei.Eu am punct de lucru deschis in orasul ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma georgianaavram georgianaavram Buna ziua, Un apropiat de-al meu doreste sa isi deschida intr-o zona rurala o pizzerie ( doar livrari la domiciliu cu cel mult 3 angajati), problema este ca ... (vezi toată discuția)