avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin!- termen preschimbare
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin!- termen preschimbare

Buna ziua,as vrea sa ma ajutati daca se poate!
Pe data de 23 noiembrie implinesc varsta de 18 ani
Si as vrea ca in aceiasi zi sa plec
As putea face sau ` cine stie,scoate buletinul inainte de 18 ani macar cu 2,3 zile?!
Sunt dispus sa platesc orice taxa .

Multumesc frumos!
Astept raspuns :)
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:37, 20 Noiembrie 2014
Multumesc mult pentru ajutor!
Si` cartea de identitate o pot scoate la urgenta!?
Gen: am inteles ca exista o taxa de cate`va zeci de lei`si iti elibereaza cartea de identitate in doar 2 sau 3 zile .
Este asa cum am inteles?!Sau ` ...
Daca ma pute`ti ajuta.
Multumesc anticipat!:love:
Cand expira cartea de identitate? Ce scrie pe ea ?
am inteles ca exista o taxa de cate`va zeci de lei`si iti elibereaza cartea de identitate in doar 2 sau 3 zile .

Ai inteles gresit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport in loc de buletin la tribunal rockade rockade Buna ziua!Am un proces pentru pensie alimentara miercuri si azi am descoperit ca mi-a expirat buletinul.Intrucat nu am timp sa-l reinnoiesc pana miercuri,ma ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat de 3 ani vasy8626 vasy8626 buna as avea o intrebare am actele expirate si pasaport si buletin de mult timp,acum vreau sa merg in tara sa imi fac buletinul vroiam sa stiu daca trebe sa ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate provizorie la 14 ani Bella47 Bella47 Buna! As dori sa intreb : am buletin de identitate iar fiica mea imlineste 14 ani si persoana care mia dat adresa nu mai vrea sa ma ajute.in cazul aceasta pot ... (vezi toată discuția)