avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... CCJ pro sau contra?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

CCJ pro sau contra?

Spatiu destinat opiniilor Dumneavoastra.
Ne inscriem? Nu ne inscriem?
Avantaje? Dezavantaje ?
ESTE UN " RÃU NECESAR"???????????????
este un rau pentru ca este ilegal. cititi legea!
"Rau necesar. Ilegal."
Mie mi se pare dubios in adevaratul sens al cuvantului.
Eu personal inca nu m-am inscris.
Cei care au opiniile mai sus afisate s-au inscris?
Desi legea nu prevede in mod expres obligativitatea inscrierii in aceste colegii, implicit consilierii juridici au datoria de a se inscrie intrucat nu vad cum si cine ar tine evidenta lor. Pacatul legii este ca face trimitere la profesia de avocat si astfel se lasa loc de interpretare. Rezultatul.................abuzurile CCJ. Taxe si cotizatii pentru niste amarati care castiga 4-5 mil de lei pe luna. Ar trebui ca voi consilierii juridici sa luati atitudine fata de aceste ilegalitati si sa nu va mai lasati amagiti de tot felul de proiecte de legi aberante. Vreti profesie liberala? Deveniti avocati. Personal nu-mi explic cum a fost posibila publicarea Statutului in Monitorul Oficial????? Reforma justititei........
Mdah, deocamdata singura atitudine pe care am putut sa o adopt a fost si este sa nu ma inscriu la CCJ...... Mai departe....
Vom trai si vom vedea!

Alte discuții în legătură

Roba in cazul consilierului juridic calytul calytul Ce trebuie ca un consilier juridic sa poata sa poarte roba in instanta si cand se poate inscrie si unde? (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii pentru profesia de consilier juridic Carmen(kammy) Carmen(kammy) am vazut anumite rspunsuri in forumul dumneavoastradar va rog sa mi spuneti daca un jurist, adica persoan care are o diplom de studii rspectiv licenta in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma inscriu in uniunea colegiilor consilierilor juridici, dar nu pot pentru ca nu sunt angajata pe post, se poate si altfel? s_gianny26 s_gianny26 ce as putea face, vreau sa ma angajez ca si consilier juridic, dar am piedici pt ca nu sunt inscrisa in Uniune....mentionez ca abia am terminat masterul anul ... (vezi toată discuția)